Novi oglas za prodaju imovine Tehnostila

Bez autora
Aug 01 2012

Stečajna uprava nikšićke Hladne valjaonice Tehnostil raspisala je novi oglas za prodaju imovine fabrike, po početnoj cijeni od ukupno 2,4 miliona eura. Ovo je šesti put da se objavljuje oglas za prodaju imovine fabrike koju čini oprema u ispravnom stanju – kranovi i brusilica za skidanje korozije ponuđena za 17,28 hiljada eura, potrošni materijal ponuđen za 8,15 hiljada eura, oprema sa cijenom od 181,44 hiljade eura, kao i građevinsko zemljište ponuđeno za 572,44 hiljade eura, te objekti opterećeni hipotekom po cijeni od 1,62 miliona eura. Ponuda treba da sadrži preciznu oznaku predmeta kupoprodaje, kao i iznos koji se nudi. Imovina će biti prodata kupcu koji ponudi najbolje uslove u pogledu cijene i načina plaćanja. Najpovoljniji ponuđač je obavezan da u roku od tri dana zaključi kupoprodajni ugovor, dok će ostalim ponuđačima biti vraćen depozit.

Novi oglas za prodaju imovine TehnostilaStečajna uprava nikšićke Hladne valjaonice Tehnostil raspisala je novi oglas za prodaju imovine fabrike, po početnoj cijeni od ukupno 2,4 miliona eura.

Ovo je šesti put da se objavljuje oglas za prodaju imovine fabrike koju čini oprema u ispravnom stanju – kranovi i brusilica za skidanje korozije ponuđena za 17,28 hiljada eura, potrošni materijal ponuđen za 8,15 hiljada eura, oprema sa cijenom od 181,44 hiljade eura, kao i građevinsko zemljište ponuđeno za 572,44 hiljade eura, te objekti opterećeni hipotekom po cijeni od 1,62 miliona eura.

- Ponuda treba da sadrži preciznu oznaku predmeta kupoprodaje, kao i iznos koji se nudi. Imovina će biti prodata kupcu koji ponudi najbolje uslove u pogledu cijene i načina plaćanja – objašnjeno je iz stečajne uprave, naglašavajući da je najpovoljniji ponuđač obavezan da u roku od tri dana zaključi kupoprodajni ugovor, dok će ostalim ponuđačima biti vraćen depozit.

Imovina se prodaje u viđenom stanju, bez prava na naknadnu reklamaciju, a može se i razgledati svakog radnog dana u određenom vremenu. Prednost je data kupcima koji kupuju imovinu u cjelini, a pravo učešća imaju kompanije i pojedinci koji uz ponude uplate i depozit od deset odsto početne cijene ponuđene imovine. Ponude se mogu dostavljati do 28. avgusta do 11 sati.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik